.

.

Ev yapımı, taptaze...

Bu sitede Arnavut ve Boşnak mutfağının en leziz örneklerine yer verilmiştir. Gördüğünüz tüm ürünler isteğinize göre özel olarak evde hazırlanır, ev ya da işyerlerine teslim edilir. Mutfağımız hakkındaki tüm bilgilere ve ürünlerimizin fotoğraflarına aşağıdaki linklerden, sipariş bilgilerine ise sağdaki linkten ulaşabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.


Boşnak Böreği

Boşnak Böreği Türkiye'de giderek ününü arttıran yerel tatların başında geliyor. İncecik hamuru, zengin iç malzemesi ve farklı görüntüsüyle akıllarda yer edinen Boşnak böreğini asıl ünlü yapan şey ise lezzeti.

9 Haziran 2010 Çarşamba

Kaymaçina

   Arnavutların Geleneksel Tatlısı
  
   Arnavut mutfağı denilince ilk akla gelen tatlı Kaymaçina'dır. Türk mutfağında alışılanın tersine farklı bir lezzet sunan Kaymaçina'nın püf noktası, içeriğinin doğru oranda hazırlanması ve karıştırılmasıdır.

   Arnavutların bu meşhur tatlılarının içindeki temel maddeler süt, yumurta ve şekerden oluşuyor. Bu üç maddenin biraraya gelerek ortaya çıkardığı eşsiz lezzet, tadına bakanlara gerçekten farklı bir deneyim yaşatıyor.

   Sancaklı Mutfağı tarafından hazırlanan Kaymaçina özel gün, toplantı ve toptan satışlarınız için isteğinize göre pişirilip adrese teslim ediliyor.     

   Sancaklı Mutfağı'ndan Kaymaçina siparişi vermek ve fiyatları öğrenmek için lütfen sipariş sayfamıza göz atın.
Siparişleriniz İçin...

0 yorum:

Yorum Gönder