.

.

Ev yapımı, taptaze...

Bu sitede Arnavut ve Boşnak mutfağının en leziz örneklerine yer verilmiştir. Gördüğünüz tüm ürünler isteğinize göre özel olarak evde hazırlanır, ev ya da işyerlerine teslim edilir. Mutfağımız hakkındaki tüm bilgilere ve ürünlerimizin fotoğraflarına aşağıdaki linklerden, sipariş bilgilerine ise sağdaki linkten ulaşabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.


Boşnak Böreği

Boşnak Böreği Türkiye'de giderek ününü arttıran yerel tatların başında geliyor. İncecik hamuru, zengin iç malzemesi ve farklı görüntüsüyle akıllarda yer edinen Boşnak böreğini asıl ünlü yapan şey ise lezzeti.

9 Haziran 2010 Çarşamba

Hakkımızda



Bu sitenin kurucusu ve sunulan tariflerin sahibi Gülsüm Sancaklı, 1960 yılında Boşnak bir baba ve Arnavut bir anneden dünyaya geldi. İçinde büyüdüğü ortam onun, farklı mutfakların en güzel örneklerini öğrenmesini sağladı. Yıllar sonra, sahip olduğu bu deneyimleri paylaşmaya ve Balkan kültürünün daha çok tanınması için çalışmaya karar verdi.











20 yıldır İstanbul'un Pendik ilçesinde ikamet eden Gülsüm Sancaklı bugüne kadar birçok toplantı, kutlama ve özel sipariş için farklı tarifler pişiriyor. Müşterinin isteği doğrultusunda özenle hazırlanan siparişler adrese kadar teslim ediliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder