.

.

Ev yapımı, taptaze...

Bu sitede Arnavut ve Boşnak mutfağının en leziz örneklerine yer verilmiştir. Gördüğünüz tüm ürünler isteğinize göre özel olarak evde hazırlanır, ev ya da işyerlerine teslim edilir. Mutfağımız hakkındaki tüm bilgilere ve ürünlerimizin fotoğraflarına aşağıdaki linklerden, sipariş bilgilerine ise sağdaki linkten ulaşabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.


Boşnak Böreği

Boşnak Böreği Türkiye'de giderek ününü arttıran yerel tatların başında geliyor. İncecik hamuru, zengin iç malzemesi ve farklı görüntüsüyle akıllarda yer edinen Boşnak böreğini asıl ünlü yapan şey ise lezzeti.

9 Haziran 2010 Çarşamba

Soka


   Boşnaklara Özel Bir Turşu: SOKA

   Peynir, süt ve kaymaktan oluşan bir turşu türü olan Soka, Boşnaklara özel bir aperatif olarak her geçen gün adından söz ettiriyor. İster kahvaltıda, ister beş çayında, ister akşam yemeğinde afiyetle yenebilen Soka'nın tadını bir kez alan, bir daha bırakamıyor.
  
   Soka tüm özellikleriyle bir turşu gibi görünse de aslında her öğün yenebilecek bir lezzet. Peynir, süt ve kaymağın yanı sıra sarı Arnavut biberleri, Soka'ya tadını ve görüntüsünü veren önemli bir ayrıntı.


   Sancaklı Mutfağı Soka siparişlerinizi isteğinize göre çok ekşi ya da az ekşi olmak üzere hazırlıyor ve adresinize teslim ediyor.

   Sancaklı Mutfağı'ndan Soka siparişi vermek ve fiyatlarımızı öğrenmek için lütfen sipariş sayfamıza göz atın.
   Siparişleriniz İçin...




0 yorum:

Yorum Gönder