Boşnak Böreği Türkiye'de giderek ününü arttıran yerel tatların başında geliyor. İncecik hamuru, zengin iç malzemesi ve farklı görüntüsüyle akıllarda yer edinen Boşnak böreğini asıl ünlü yapan şey ise lezzeti.
Lezzetin içeriği damak tadına göre değişebiliyor. Ispanaklı, patatesli, kıymalı, peynirli, kabaklı ve pırasalı; Boşnak böreği her çeşit damak tadına göre hazırlanabiliyor.
Elde Açılıp Odun Fırınında Pişiyor
Boşnak böreği pişirmek başlı başına meziyet gerektiren bir iş. Hamurun oklava yerine elde incecik açılıp sofraya yayılması, isteğe göre içeriğinin oluşturulması ve hamura serpilmesi, hamurun sigara biçiminde sarılması ve en nihayetinde güzel bir ocakta pişirilmesi böreğin tadına tat katan ayrıntılar.
Sancaklı Mutfağı, siparişlerinizi isteğinize göre özenle hazırlayarak Pendik içindeki adresinize kadar teslim ediyor. Böreğiniz ister pişmemiş olarak teslim ediliyor, isterseniz geleneksel odun fırınında pişirilerek servise hazır şekilde teslim ediliyor.
Bundan sonra size lezzetli Boşnak böreğinin tadını çıkarmak kalıyor.
Sancaklı Mutfağı'ndan Boşnak böreği siparişi vermek ve fiyatları öğrenmek için lütfen sipariş sayfamıza göz atın.
0 yorum:
Yorum Gönder